Željko Mitrović i Savo Manojlović Foto: Nova.rs

TV duel lidera pokreta Kreni - Promeni i vlasnika TV Pinka Željka Mitrovića je potvrđen. Njih dvojica će gostovati na Radio televiziji Vojvodina u emisiji „Pravi ugao” kod Ljubice Gojgić.

TV duel je zakazan za ponedeljak, 20. jun u 17.20 časova, a direktan prenos biće i na TV Pinku, objavio je pokret Kreni – Promeni na svojoj Fejsbuk stranici.

Podsetimo, vlasnik televizije Pink Željko MItrović pozvao je ranije danas direktora za kampanje organizacije Kreni – promeni Savu Manojlovića da zajedno u nedelju budu gosti emisije „Hit tvit“ na toj televiziji.

„Da ne bi bilo da nisam fer, pozivam Savu Manojlovića javno, da sa mnom učestvuje u ovonedeljnom Hit tvitu! P.S. Savo, biću fin, obećavam, jer sam domaćin!“, napisao je Mitrović na svom Tviter nalogu.

Mitrović je napisao i da producenti TV Pinka ceo dan zovu Manojlovića, a da se on ne javlja na pozive.

Mnogi pratioci Mitrovića podržali su ovaj njegov predlog, a bilo je i predloga da se „suoče“ i u Utisku nedelje“.

Mitrović je ponudio Manojloviću da bira mesto i vreme. A povodom predloga da se sučeljavanje odigra u „Utisku“ Mitrović je naveo da bi „bilo glupo da pravi gledanost konkurenciji ali da bi svakako razmotrio poziv“.

Nakon toga, Manojlović je objavio na svom Tviter nalogu da prihvata ponudu vlasnika TV Pink Željka Mitrovića da bira vreme i mesto za njihov duel. On je predložio da to bude emisija „Pravi ugao“ Radio-televizije Vojvodina, na šta je Mitrović odgovorio „može Savo, javite mesto i vreme, dolazim“.

Manojlović je predložio da duel vodi autorka „Pravog ugla“ Ljubica Gojgić i kao svoj jedini uslov naveo da tu emisiju direktno emituje i TV Pink.

BONUS VIDEO: Performans ispred REM-a: Majmunčići koji ne vide, ne čuju i ne govore

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare