Ljubodrag Stojadinović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Kolumnista N1 Ljubodrag Stojadinović verbalno je danas napadnut u Sopotu, kada mu je, njemu nepoznati čovek prišao i vrlo agresivno optužio da radi za neprijateljsku kuću nazivajući ga "izdajnikom, neprijateljem i stranim plaćenikom".

Stojadinović je za portal N1 rekao da se sve dogodilo u pošti u Sopotu dok je čekao u redu u kom je bilo još sedam-osam ljudi, i radnica.

„Čovek koga na poznajem mi je i rekao: Ja znam tebe, opasno si zastrannio. Kada sam pitao zašto rekao je da je to zato što sam neprijatelj, što radim za neprijateljsku kuću i da sam zbog toga kakav sam kao oficir izbačen iz vojske“, rekao je Stojadinović opisujući da je reč o starijem čoveku koji je bio vrlo osion i agresivan.

Kako je Stojadinović rekao, dok je predavao pošiljku za inostranstvo, taj čovek, za koga misli da je podoficir u penziji, je nastavio sa agresivnim uvredama „deca ti žive u inostranstvu“, „tebi Srbija ne valja“..

On je rekao da mu ne treba zaštita već će se sam štititi, kao i da slučaj nije prijavio policiji niti planira, piše N1.

„Ne osećam se ugroženim ali nije prijatan osećaj kada ne možete slobodno da se krećete“, istakao je Stojadinović navodeći da je nedavno doživeo „zamerke“ na rad i u Ralji.

Nikada pre, kako je ispričao nije imao sličnih iskustava, ali je ističe „agresivnost postala sistem“ i može da se izgovara svašta bez ikakvog atesta“.

Stojadinović je rekao da je izbegao da verbalni konflikt preraste u nešto više, dodajući da niko od prisutnih nije reagovao.

Bonus video: Marčelo na protestu: Ljudi u Srbiji su očigledno prepoznali inkubatore nasilja u državi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare