Marinika Tepić
Marinika Tepić. Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

“Nikada ne bih javno otkrila ko su maloletnice čije se nage fotografije i snimci nalaze na telefonima Palminih najbližih saradnika. Za mene je skandalozno to je što je direktorka Centra za socijalni rad iz Jagodine obelodanila identitet svog deteta i što je Palma prethodno najavio da će to da uradi, ali uprkos tome nastaviću da insistiram da se zaštite žrtve”, rekla je za Nova.rs potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić.

Pročitajte još...

Podsetimo, na današnjoj konferenciji za medije, Tepić je istakla da policija ima telefon sa fotografijama i snimcima nagih ćerki najbližih saradnika lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme. Ovaj telefon je, kako je istakla, zaplenjen 21. juna prošle godine kod jednog od Markovićevih saradnika.

“Želim sa ovog mesta da pitam da li su Tužilaštvu dostavljeni dokazi iz mobilnog telefona najbližeg Palminog saradnika, koji je zaplemljen pre nekog vremena. On je u posedu policije. U tom telefonu nalaze se fotografije i snimci nagih maloletnih ćerki Palminih najbližih saradnika, koji su na najvišim funkcijama u Jagodini. Zašto se ovo krije, zašto se zataškava i ko to čini, jer je telefon zaplenjen na izborni dan 21. juna prošle godine”, upitala je ona.

Nakon toga, oglasio se Marković koji je najavio da nema veze sa snimcima, najavljujući da će se majka jedne devojčice oglasiti javno.

“Nikakve veze nemam ni sa kakvim snimcima, ni sa moblinim telefonima bilo čijim, a kamoli sa ćerkama mojih bliskih saradnika, niti sa bilo čijim ćerkama. O tim slikama iz telefona oglasiće se majka tih devojaka koje su na snimcima i saopštiti o čemu se radi“, poručio je Marković u pisanoj izjavi.

Ubrzo se i desilo ono što je Marković najavio – oglasila se majka maloletnice, Biserka Jakovljević, koja je i direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini.

Ona je izjavila da je potpredsednica Stranke slobode i pravde za linč predsednika Skupštine Jagodine iskoristila njenu privatnu situaciju gde joj je jedna žena iz opozicione grupe građana pretila da će na društvene mreže postaviti neprikladne fotografije njene maloletne ćerke.

“Odmah sam to prijavila policiji, koja je odmah obavestila Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, koje je odmah reagovalo, tu ženu pritvorilo, a njen telefon oduzelo. Ta zla žena, Marinika Tepić, taj podmukli lažov iskoristila je danas moj privatni problem i moju ličnu situaciju sa tom ženom da bi nastavila svoj politički linč prema Draganu Markoviću Palmi“, navela je Jakovljević, a prenela je Skupština Jagodine.

Tepić: Nikada ne bih otkrila identitet devojčice, Jakovljević potvrdila priču

Reagujući na izjavu Jakovljević, Tepić je za Nova.rs kazala da nikada ne bi otkrila identitet maloletne devojčice, čija god da je ćerka, te da se od početka najviše trudi da se obezbedi zaštita za svedoke, očevice i žrtve. Ona je rekla da je skandalozno što je Marković najavio da će se majka devojčice obratiti javnosti, napominjući da su time potvrđeni njena saznanja koja je iznela na današnjoj konferenciji.

“Palmina funkcionerka, Biserka Jakovljević, otkrila je identitet svog sopstvenog deteta i sama je potvrdila priču. Ona sigurno zna zašto je to učinila i za mene je to zaista šok bio Zapravo, najskandaloznije je to što je Palma najavio da će ona to učiniti. Uprkos tome i dalje insistram da se žrtve zaštite. Gospođa Jakovljević je samo potvrdila moja saznanja da postoji telefon sa fotografijama i snimcima i zato očekujem da tužilaštvo i policija počnu da rade svoj posao onako kako bi trebalo”, naglasila je Tepić.

Marinika Tepić će u petak u kraljevačkom tužilaštvu ponovo dati iskaz povodom navoda da je Dragan Marković Palma organizovao žurke u Jagodini na kojima su podvođene devojčice i žene.

Bonus video

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (3)