Tepić odgovorila Brnabić: Predlažem TV duel, ako smete

Politika 17. okt. 202018:29 > 19:0638 komentara
Podeli:

Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je demantovala navode potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić, da Krizni štab ne postoji, te da za to ne postoji ni dokument. Brnabić je odgovorila "da je cilj svega bestidno laganje". Ubrzo se na Tviteru oglasila i Marinika Tepić i u svojoj objavi pozvala premijerku na TV duel , te dodala da slobodno može da izabere televiziju, kako bi sve otvoreno raspravili.

Tepić je na svom Tviteru navela da Krizni štab ne postoji i da Komisija, koja zakonski treba da se obrazuje, nikada nije formirana.

„Pokažite rešenje Vlade o vašem imenovanju. Nema! Postoji samo fantomski Vučićem štab“, objavila je Tepić.

Premijerka je kao odgovor, u svojoj objavi na Tviteru, objavila link za Zaključak o formiranju Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19, koji je na sajtu Vlade Srbije objavljen 27. jula, a Tepič grubo rekla „da laže“.

„Vama je laž pravilo i način vođenja celokupne vaše politike. Drsko i svakodnevno laganje. Ne „zaobilaženje istine“, već drsko, otvoreno, bestidno laganje“, navela je Brnabić u objavi.

Ubrzo je stigao odgovor od potpredsednice Stranke slobode i pravde, koja je premijerku pozvala na TV duel i zatražila dokument o formiranju Kriznog štaba.

„Birajte TV! Da svima bude jasno da obraz nemate, čast odavno, samo profit vašem bratu i bratijama! I dajte dokument o formiranju Kriznog štaba! Ne „vest“, nego akt! A ne možete, jer ne postoji, ni u Službenom glasniku, nema!“, zaključila je Tepić u svojoj objavi.

Komentari

Vaš komentar