Marinika Tepić tribina Foto:SSP

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i šefica odborničke grupe "Ujedinjeni" Marinika Tepić zahteva hitnu istragu u vezi sa ubicom višestrukog ubistva u Mladenovcu.

Tepić je postavila pitanje ko je to štitio ubicu iz Mladenovca, počioca masakra u blizini ove opštine.

„Ko je Višem javnom tužilaštvu u Beogradu 2020. naložio da tužiteljka Nataša Dubak zataška njegov napad na službeno lice i arhivira slučaj bez ikakve provere? Ko je zaustavio da se kazni i tragedija spreči“, napisala je Tepić na Tviteru.

Podsetimo, Uroš B. (21) iz Dubone kod Mladenovca ubio je 4. maja osam osoba hicima iz automatske puške, a pokušao je da ubije još 12 lica. Prilikom pretresa osumnjičenog i prostorija koje je koristio pronađena je veća količina oružja i municije, dok je prilikom bekstva sa lica mesta, najpre neovlašćeno koristio tuđe motorno vozilo.

Potom je u blizini naplatne rampe „Mali Požarevac“ pretio bombom taksisti i putnici u taksi vozilu, koja je bila u drugom stanju, te prinudio vozača taksi vozila da ga odveze do sela na teritoriji opštine Кragujevac, gde je osumnjičeni u toku prepodnevnih časova dana 05.05.2023. godine i pronađen u objektu koji je vlasništvo njegovog ujaka.

Bonus video: Hapšenje oca Uroša B, masovnog ubice iz Mladenovca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare