Tatjana Manojlovic
Tatjana Manojlović Foto:FoNet/Milica Vučković

Tatjana Manojlović podnela je ostavku na mesto potpredsednice Demokratske stranke (DS), saopštila je danas. Kao razlog navela je da vrh stranke ne smatra njen doprinos dovoljnim i "ne ukazuju poverenje da u narednom periodu bude narodna poslanica".

„Demokratskoj stranci sam dala najbolji deo sebe, bez kalkulisanja, trudila se da doprinesem vraćanju poverenja u organizaciju, koja je izložena konstantnom razgrađivanju tokom poslednje decenije; sa kolegama sam uticala da se u javnosti vrati percepcija stranke časnih, posvećenih ljudi, iskrenih boraca za bolju Srbiju. U Narodnoj skupštini bila sam među nekoliko najaktivnijih opozicionih poslanika, zbog čega sam trpela uvrede i pretnje najekstremnijih Vučićevih jurišnika, kao žena, kao majka, kao iskreni patriota“, navela je Manojlović u saopštenju.

Pročitajte još

„Kako predsedništvo stranke i predsednik Zoran Lutovac to ne smatraju dovoljnim i svojim vrednovanjem ne ukazuju poverenje da u narednom periodu budem narodni poslanik, jedino logično je da na visoku stranačku funkciju dam ostavku“,

Na kraju saopštenja zahvalila je „svim saborcima i članovima Demokratske stranke“ na saradnji i navela: „Biću nadalje jedna među jednakima“.

BONUS VIDEO Opozicija se obratila Ustavnom sudu, tvrdi da RIK pokušava da je sabotira pred izbore

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare