Boris Tadic
Boris Tadić Foto:TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Lider SDS i nosilac liste „Ajmo ljudi“ Boris Tadić nakon ponovljenih izbora na biračkim mestima na Zvezdari i u Rakovici navodi da imaju dovoljno saznanja da je njihova lista pokradena na ovim izborima, ali da borba za svaki glas građana tek predstoji. Na žalost, saradnja opozicije u toj borbi je izostala jer su se, kako kaže, "pojedini više bavili sastankom sa Vučićem, bilo organizujući ga, bilo kritikujući ga“.

Lista „Ajmo ljudi“ ni posle ponovljenog glasanja na dva biračka mesta nije prešla cenzus, iako je  osvojila 138 glasova i bila druga posle Srpske napredne stranke.

„Završeni su ponovljeni izbori na biračkim mestima i na Zvezdari i u Rakovici. Naša lista #AjmoLjudi je i na ovim ponovljenim izborima druga iza SNS. Iako ni taj rezultat nije dovoljan za ulazak u gradsku skupštinu, hvala svima koji su glasali za nas! Borba tek sada počinje!“, napisao je Tadić na svom Tviter nalogu.

Navodi i da imaju dovoljno saznanja da je lista !Ajmo ljudi“ „očigledno pokradena na ovim izborima i sistematski spuštana ispod cenzusa na oba nivoa izbora“.

„Zato ćemo svim raspoloživim sredstvima nastaviti našu borbu za svaki glas građana“, napisao je Tadić.

Nažalost, kako kaže, neophodna saradnja opozicije u toj borbi izostala, „jer su se pojedini više bavili sastankom sa Vučićem, bilo organizujući ga, bilo kritikujući ga“.

Prema njegovom mišljenju, takav manir je, kao i uvek, koristio samo Vučiću.

„I bez novih izbora, opozicija je već sada mogla da pobedi u BG“, zaključio je Tadić.

BONUS VIDEO: Boris Tadić o izbornim rezultatima u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare