Boris Tadić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je kako je vlasnik firme "Panoptik", koja se navodi kao zvanični partner Telekoma, Miloš Panić, navodno stariji sin Vučićevog kuma Petra Panića.

„Svi se bave bahatom vožnjom Lamborginijem, a zapravo je ključna tema poreklo novca Vučićevih kumova za luksuzne automobile. Vlasnik firme Panoptik, koja se navodi kao zvanični partner Telekoma je Miloš Panić. Rođeni brat vozača Lamborginija i sin Vučićevog kuma“, upitao je Tadić.

„I dok Telekom i EPS beleže enormne gubitke novca naših građana, jedan kum bahato vozi Meklaren, drugi Lamborginija. Automobile u vrednosti od nekoliko stotina hiljada evra, dok njihov kum Vučić osiromašenim građanima drži lekcije o skromnosti i štednji“, dodao je Tadić.

Uvidom u registar APR-a, navodi se da je jedan od dvoje članova privrednog društva u Rakovici „Panoptik“ – Miloš Panić.

Podsetimo, mladi Uroš Panić, sin Petra Panića, nedavno je došao u žižu javnosti i medija nakon što je objavljen snimak njegove nasilničke vožnje u Beogradu u „lamborginiju“.

Policija je nedavno pompezno oduzela „lamborgini“ u kojem se vozio mladi Uroš Panić dok se snimao telefonom za društvene mreže i pravio nebrojene saobraćajne prekršaje, vozio bahato i vređao policiju.

Sada će policija morati da vrati „lamborgini“ vlasniku, a to je rent-a kar agencija, što i ne bi bilo tako čudno da vlasnik pomenute agencije nije upravo porodica Panić.

Podsetimo, tačno mesec dana prošlo je od saobraćajne nesreće koja se dogodila na Dedinju u Beogradu, kada je Nikola Petrović, kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, vozeći skupoceni automobil “meklaren” udario u drugi, a istraga i dalje tapka u mestu. Policija punih mesec dana nije dostavila Prvom osnovnom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv Vučićevog kuma.

***

BONUS VIDEO – Vučićevo kumče hara BG ulicama u „lamborginiju“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare