Foto:N1/Vesna Lalić

Povodom javne nabavke za merenje rejtinga ministra odbrane Aleksandra Vulina oglasio se i funkcioner Demokratske stranke Dragan Šutanovac.

Bivši ministar odbrane burno je reagovao na saopštenje Uprave za odnose sa javnošću u kojoj se navodi da je u pitanju javna nabavka koja nema nikakve veze sa ličnošću ministra Vulina, već da je u pitanju merenje medijske prisustnosti aktivnosti Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Foto:Screenshot/Twitter/@SutanovacDragan

„Smešno saopštenje i pokušaj izjednačavanja istraživanja prisutnosti u medijima sa ličnim rejtingom nesrećnog ministra Vulina koji kapira da se aktivnosti Vojske Srbije pripisuju njemu pa rešio da o trošku budžeta proveri koliko je sad “popularan”!“, napisao je Šutanovac.

On se i u svom prethodnom tvitu uputio na oštru kritiku na račun ove javne nabavke:

„Bizarni Pokret socijalista svaki mesec dobija novac iz budžeta NSRS i umesto da taj novac troše na istraživanja rejtinga svog posrnulog predsednika Vulina njima je ipak draže da troše novac iz budžeta Vojske Srbije. Klasična zloupotreba.“

Foto:Screenshot/Twitter/@SutanovacDragan

Podsetimo, Ministarstvo odbrane je u sredu, u toku vanrednog stanja, putem javne nabavke zatražilo uslugu merenja rejtinga ministra Aleksandra Vulina.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram