Foto: E-Stock/Kobra

Lider LDP Čedomir Jovanović primljen je u bolnicu zbog upale pluća i sumnje na koronavirus, a već dva dana nalazi se na Infektivnoj klinici. Zahvaljujući se lekarima sa Bežanijske kose i Infektivne klinike sa kojima je stalno u kontaktu, njegova supruga Jelena je na Fejsbuku opisala kako izgleda njegova borba sa virusom.

„Sve se desilo u ponedeljak, tokom popodneva, od 16 do 18 časova. Bez prethodnih simptoma, Čedomir je osetio temperaturu, koja je sa početnih 37,6 u sat-dva otišla preko 39. Sam je otišao kod lekara po planu koji je ranije napravio ‘jer njega ništa ne zaobilazi'“, napisala je njegova supruga na Fejsbuku.

Od te večeri, kako dodaje, on sa timovima doktora i drugog medicinskog osoblja bije svoju bitku sa upalom pluća, visokom temperaturom i krvnim pritiskom i, manje-više, svim komplikacijama koje izaziva virus.

Dodaje da je sa Bežanijske kose prebačen na Infektivnu kliniku zbog sumnje na virusni meningitis, koja je u međuvremenu otklonjena.

Dragi prijatelji, oprostite što vam nisam odgovorila odmah, ali je ovo zaista prvi slobodan trenutak u čitavoj nedelji…

Posted by Čedomir Jovanović on Петак, 03. јул 2020.

 

„Preko lekara sam ga obavestila za podršku koju mu šaljete iz zemlje, regiona, drugih kontinenata. On sada ne može da vam odgovori za svu pažnju i brigu onako kako želi i kako vi zaslužujete. Ipak, preko osoblja Infektivne klinike, popodne mi je poslao dve rečenice: ‘Čuvajte se svi. Odustaću, nikad!'“, napisala je  Jovanovićeva supruga.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare