Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

Sudija Miodrag Majić reagovao je nakon što je objavljen snimak iz beogradske Arene na Novom Beogradu, gde su dovezeni glasači iz Republike Srpske, a na kom se vidi da je privatno obezbeđenje nasrnulo na opozicione predstavnike iz Republičke izborne komisije. Majić je upitao da li su dežurni tužioci već tamo.

„Da li su dežurni tužioci Višeg javnog tužilaštva u Beogradu u Areni? Ako nisu zašto nisu? Ako jesu, kada će obavestiti javnost šta su utvrdili?“, napisao je Majić na mreži X.

Podsetimo, Stranka slobode i pravde objavila je na svom nalogu na društvenoj mreži X da su njihovi članovi RIK-a otišli u Arenu da provere na koji način SNS razvrstava glasače iz susednih zemalja, a koji glasaju u Beogradu. Tom prilikom, kako su naveli, su i fizički napadnuti, a policija se čeka.

Ekipa portala Nova.rs zatekla se danas kod beogradske Arene i tamo su članovi obezbeđenja našoj reporterki davali oprečne informacije o razlozima zbog kojih ljudi ulaze u sam objekat., od toga da se snima film unutra, do toga se vrše pripreme za utakmicu.

PROČITAJTE JOŠ

Zašto su građani iz RS u Beogradu, kada u svojim mestima mogu da glasaju, niko od njih nije otkrio.

Kako protiče u izborni dan pratite u našem BLOGU UŽIVO.

****

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare