Striper i rijaliti učesnik na listi potpisnika podrške Vučiću

Politika 25. jul. 202122:42 > 23:01
Podeli:
Foto: Grad Kragujevac

Na listi javnih ličnosti i političara koji su stali u odbranu predsednika Aleksandra Vučića našao se striper i nekadašnji učesnik jednog rijaliti programa, Dejan Nestorović. Doduše, na peticiji koju je potpisao, navedeno je da je Nestorović direktor NVO "Sigurna pozicija", tv voditelj i aktivista za ljudska prava, ali je široj javnosti poznatiji kao rijaliti ličnost i erotski plesač, odnosno striper.

Potpisi podrške koje je predsednik Aleksandar Vučić dobio od influensera i influenserki, izazvali su podsmeh u javnosti, a šta tek reći za podršku od učesnika rijaliti programa koji je javno govorio da je zarađivao novac izvodeći erotski program po klubovima širom Srbije.

Dejan Nestorović, u estradnom svetu poznatiji kao Deksi boj, na peticiji koju je organizovao Institut za političko umrežavanje, nalazi se na 305. mestu, ali uz njegovo ime stoji da je aktivista za ljudska prava, kao i da je direktor jedne Nevladine organizacije.

Mediji su svojevremeno bivšeg stripera povezivali sa nekadašnjim zvorničko-tuzlanskim episkopom Vasilijem Kačavendom, koji mu je navodno platio školovanje u inostranstvu.

Vladika Kačavenda 2013. godine trajno je razrešen dužnosti upravljanja eparhijom zvorničko- tuzlanskom, navodno zbog bludnih radnji, a tada je Dejan Nestorović stao u njegovu odbranu, tvrdeći u pojedinim medijima „da je ceo slučaj namešten“.

Nestorović je pre nekoliko godina učestvovao i u jednom rijaliti programu u kojem je zbog neslaganja sa drugim učesnicima često ulazio u verbalne sukobe. Ovaj nekadašnji striper, trenutno je angažovan kao član Radne ekološke grupe u Skupštini grada Kragujevca ispred građanskog sektora, a prilikom imenovanja na tu poziciju najavio je da će se u Radnoj grupi zalagati za „revolucionarne ekološke odluke, koje će radikalno smanjiti aerozagađenje“.

On je u maju ove godine, sa načelnicom Šumadijskog upravnog okruga Biljanom Ilić Stošić, u okviru akcije „Ozelenjavanja grada“ u centru Kragujevca zasadio stablo duda.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar