Foto: Grad Kragujevac

Na listi javnih ličnosti i političara koji su stali u odbranu predsednika Aleksandra Vučića našao se i nekadašnji učesnik jednog rijaliti programa, Dejan Nestorović. Doduše, na peticiji koju je potpisao, navedeno je da je Nestorović direktor NVO "Sigurna pozicija", tv voditelj i aktivista za ljudska prava.

Dejan Nestorović, na peticiji koju je organizovao Institut za političko umrežavanje, nalazi se na 305. mestu, ali uz njegovo ime stoji da je aktivista za ljudska prava, kao i da je direktor jedne Nevladine organizacije.

Nestorović je pre nekoliko godina učestvovao i u jednom rijaliti programu u kojem je zbog neslaganja sa drugim učesnicima često ulazio u verbalne sukobe. Ovaj nekadašnji striper, trenutno je angažovan kao član Radne ekološke grupe u Skupštini grada Kragujevca ispred građanskog sektora, a prilikom imenovanja na tu poziciju najavio je da će se u Radnoj grupi zalagati za „revolucionarne ekološke odluke, koje će radikalno smanjiti aerozagađenje“.

On je u maju ove godine, sa načelnicom Šumadijskog upravnog okruga Biljanom Ilić Stošić, u okviru akcije „Ozelenjavanja grada“ u centru Kragujevca zasadio stablo duda.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare