Srđan Đurić Foto: Zajedno

Stranka Zajedno je saopštila večeras da je njen funkcioner Srđan Đurić napadnut i pretučen u Novom Sadu.

Kako je navela ova stranka, napad se desio noćas nešto nakon 2 sata na Trgu republike u Novom Sadu.

„Nakon prozivke ‘Ustašo!’, dvojica huligana oborili su ga na zemlju i šutirali u glavu. Od zadobijenih povreda pao je u nesvest. Postoje svedoci ovog događaja koji je prijavljen policiji“, navela je stranka Zajedno.

Stranka Zajedno je ocenila da u danu pred izbore, „agresija i nasilje pod okom Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića dostižu vrhunac“.

Srđan Đurić Foto: Zajedno

„Nažalost, svedoci smo da naprednjački huligani ne prezaju od nasilja i napada. Predstojeći izbori podigli su nervozu u njihovim redovima, jer dobro znaju da je njihovo vreme završeno. Dobro znaju da je normalna Srbija većinska i neće više trpeti nasilje. Nas je više. Zaštitićemo sve svoje ljude, a to je svako ko želi normalan, miran život i slobodu“, poručuju iz stranke Zajedno.

Srđan Đurić Foto: Zajedno

„Srđan Đurić, kao i svi drugi naši članovi i aktivisti, ima našu punu podršku i dobiće svu potrebnu pravnu i svaku drugu pomoć. Pozivamo sve opozicione aktiviste i aktiviskinje da ostanu hrabri i smerni u borbi protiv nasilja koje cveta pod ovim režimom“, dodala jee još ova stranka.

***

BONUS VIDEO – Ne prestaju napadi naprednjaka sa televizija: Vučić se „suočava“ sa neistomišljenicima koji nisu tu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare