Nebojša Stefanović na sajmu naoružanja Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Blokada mostova, autoputeva, saobraćajnica i paralisanje života u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji nije način za bilo kakvo izražavanje mišljenja, već je grubo kršenje prava najvećeg dela građana, navodi se u izjavi ministra odbrane Nebojše Stefanovića.

PROČITAJTE JOŠ:

Kaže da su ti građani i danas prinuđeni da trpe, dok „Dragan Đilas i svi njemu slični pokušavaju da, mimo volje naroda, izazovu nestabilnost zemlje i da se vrate na vlast po svaku cenu“.

„I ranije su pokazali da im u toj njihovoj nameri ništa nije sveto i da su spremni na sve, a vidim da im i danas opet aplaudiraju osvedočeni „prijatelji Srbije“ iz regiona. Dok Đilas pokušava da blokira Srbiju, da joj nalepi etiketu neofašističke i prizove haos na ulicama, Aleksandar Vučić je i danas u Loznici sa narodom. Istim onim narodom zbog kog Đilas navodno stoji na čelu blokada u Beogradu“, stoji u izjavi Stefanovića, piše N1.

On kaže da to već dovoljno govori.

„Baš kao što je i posle današnjih blokada jasno da ubedljiva većina Srbije ne podržava Đilasovu politiku i ovakve postupke, koji mogu samo i jedino da nanesu štetu i našem narodu i našoj zemlji“, zaključio je Stefanović.

BONUS VIDEO: Incident na kružnom toku Novi Beograd

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare