Foto: Stranka slobode i pravde

Došli smo iz Beograda da donesemo lepe vesti da se opozicija ujedinila, ponosno je stala zajedno pod barjak naše zemlje, sa jedinstvenom listom koju će predvoditi Marinika Tepić, rekao je danas u Zaječaru zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović.

U Zaječaru su večeras boravili Marinika Tepić, Dejan Bulatović i Dragan Đilas, a Stefanović je predvideo da će Srpska napredna stranka, ukoliko u tom gradu ne osvoji više od 50 odsto glasova, tražiti vanredne izbore.

Sada i vi građani grada koji je dao Zorana Radmilovića, Nikolu Pašića i mnoge druge velikane, koje sada ruži ovaj Ničić, treba da znate da kada se svi skupimo i svi zajedno stanemo pod bajrak slobode i pravde da ćete i vi ovde u Zaječaru reći da ne želite ni ovakvog gradonačelnika, ni ovakvu vlast, rekao je on.

Potpredsednik SSP Dejan Bulatović konstatovao je da Ministarstvo poljoprivrede zadaje poslednji udarac srpskom selu i srpskoj poljoprivredi.

Foto: Stranka slobode i pravde

Počeli su da uvoze i mleko. Ugasili su maltene sve farme u Srbiji, pa danas u Srbiji skoro da više i nema krava, kazao je Bulatović.

Kada budući predsednik Vlade ili Srbije podigne srpsku jabuku, važno je da bude ponosan. To je srpski brend od kog se prave i kompoti i drugi proizvodi, pa hajde gotove, završne proizvode da izvozimo, a ne samo voće, rekao je on.

U prvih šest meseci posle promene režima vratićemo subvencije na 12.000 dinara i gorivo bez akciza, a ukoliko ne ispunimo to što smo obećali u Planu za dan posle, napustićemo politiku. To smo i potpisali, poručio je Bulatović, saopštila je SSP.

BONUS VIDEO: Novinarka Nova.rs rešetala Vuka Jeremića pitanjima o Ponošu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar