Pavle Grbović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grboviić rekao je na mitingu koalicije "Srbija protiv nasilja", koji se održava na Trgu republike da je ostalo dovoljno pametnih, mladih i sposobnih ljudi koji su odlučni da raskinu sa radikalskom prošlošću.

Sve informacije sa današnjeg protesta pratite uživo na našem blogu.

Grbović je na Trgu republike pozvao je građane da glasaju na izborima 17.decembra i poručio da je vreme da se pobedi malodušnost.

„Odavde se ne nazire kraj kolone građana, ali se nazire kraj nekima drugima koji su ovde na bilbordu. Godinama se svi pitaju gde su mladi ljudi, kada će da se probude, da učine nešto. Večeras sam sa vama da vam saopštim dobru vest. Stasale su generacije koje ne prihvataju da i njihovu sudbinu kroji Vojislav Šešelj. Čitavu deceniju hoće da nas oteraju iz zemlje, ostalo nas je dovoljno, imamo snage, znanje, odlučnosti da kažemo dosta sa ružnom radikalskom prošlošću“, rekao je Grbović i dodao:

„Hajde da vratimo normalnost i sigurnost, da vrtići i škole budu bezbedni. Hajde da živimo kako želimo i zaslužujemo. Naš Beograd je glavni grad naše zemlje i upravo zbog toga imamo političku i moralnu i ljudsku obavezu da se pokrene najveći korak da se oslobodimo. Hajde da do nedelje učinimo sve što je da nas u borbi protiv protivnika. Ovaj režim je poražen još u maju, ali najveći protivnik ovom narodu je malodušnost u našim redovima. Hajde da pokažemo da ovaj grad ima dušu, da imamo srce i hrabrosti za promene“, rekao je Grbović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar