Foto: Medija centar Beograd

Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina i nosilac liste "Zdrava Srbija - Bolja Srbija", je izjavio da kandidati sa te liste znaju koji su problemi opština iz kojih dolaze, kao i da ih svakog dana vide i rešavaju i dodao da su zato sigurni da bi, kao što to rade u tim opštinama, na taj način mogli i da urede celu državu.

„Sve što smo uradili na lokalnom nivou, sva dosadašnja iskustva i pozitivne rezultate iz Čajetine i Topole prenećemo i na celu Srbiju. Zahvaljujući našem ozbiljnom i odgovornom radu, Čajetina je postala jedna od najbogatijih lokalnih samouprava u zemlji, bez nezaposlenosti i bele kuge, dok je Topola od male varošice sada poželjna sredina za život i rad, šumadijska Toskana“, istakao je Stamatović.

Izborna lista koalicije „Milan Stamatović – Zdravo da pobedi – Dragan Jovanović – Bolja Srbija, Zdrava Srbija“ biće pod rednim brojem 10 na izborima za narodne poslanike koji će biti održani 21. juna 2020. godine. Stamatović je prvi na listi, a na drugom mestu je bivši gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare