Milan Stamatović i Konstantin Samofalov Foto:Nova S

Gosti večerašnje emsije "Među nama" bili su Milan Stamotović, predsednik opštine Čajetina, i Konstantin Samofalov, SDS.

Rada Đurić na samom početku rekla je da su Šabac, opština Stari grad, Čajetina i Paraćin, pre izbora 2020. smatrani slobodnim gradovima, jer u njima na valsti nije bila Srpska napredna stranka. a zastim i jednom i drugom gostu čestitala.

Samofalova je upitala da li u stvari treba i njemu da čestita na šta je on rekao:

„Ja ću navesti samo jedan primer. U udarnom danu za sakupljanje potpisa, a to je subota, na Kalenić pijaci, imali smo izgovor od strane Gorana Vesića i njegove opštinske uprave, da im je pukao sistem i ceo dan nismo mogli da dobijemo overitelje, i ceo dan nismo mogli da skupljamo potpise. Nažalost, imali smo i od strane delova bojkot opozcije određene pritiske. Sa sličnim problemom su se susrele i naše kolege u opštini Stari grad, gde za našu listu isto nismo mogli da skupljamo potpise, iako je tamo do nedavno bila stranka koja je u Republici opozicija. U takvim okolnostima, a mi smo jedina opoziciona koalicija ‘Oslobodima Vračar’, koja je imala u Beogradu dvocifren rezultat, moramo da budemo zadovoljni“, rekao je između ostalog Samofalov.

Stamatović je rekao da ovog puta oni nisu imali ovakav vid pritisaka, ali je dodao da je su 2016. godine prvi osetili tu, kako je naveo, brutalnost.

O čemu su još govorili Milan Stamotović i Konstantin Samofalov, pogledajte u video snimku:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar