Foto:Screenshot/RTS

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, bio je gost na Radio televiziji Srbije u emisiji "Četvrtkom u devet" tokom prethodne sedmice, a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak razgovora sa voditeljkom Nadom Gogić, koji se odvijao za vreme reklama. Ništa tu ne bi bilo čudno, da pomenuta voditeljka nije nije pitala predsednika Skupštine "šta bi mogao da pirča" ili "koga bi mogao da pomene".

Naime, nakon što je Dačić krenuo da govori o raspravama, u jednom trenutku ga je voditeljka Nada Gogić pitala:

„Hoćeš…? Imam sad o ovome, pa da nastaviš o Zorani i Bajatoviću“, izgovara ona, dok Dačić odgovara:

„Neću bre, kakav Bajatović“.

„Ajmo onda Vašingtonski sporazum i izbori na Kosovu. Đilasa ako hoćeš pomeni“, sugerisala je voditeljka RTS uz osmeh Dačiću, a on je dodao:

„Ja mislim da Đilasa nisam ni spomenuo uopšte večeras“, rekao je predsednik skupštine, a voditeljka je kazala:

„Nisi, ali Tadića jesi“, i opet prasnula u smeh, a zatim se Dačić nadovezao rečima:

„Ko je, bre, Đilas? Da ti kažem jednu stvar. To su, bre, amateri“, a zatim je zvuk „nestao“.

Pogledajte video snimak:

Korisnici društvenih mreža prokomentarisali su da ovaj razgovor „vredi svakog dinara za pretplatu“, dok su pojedini bili stava da je poneta razgovora bila „da se ne pominje Aleksandar Vučić, ali da bi Đilas i Bajtović bili „odlična tema“.

„Ni Đilasa, ni 619 miliona, ni Gojka, ni Šolaka, šta si koj ku*ac i dolazio na rts?“, „Kakva ste vi sramotna televizija. Otimajte pretplatu, jer vam dobrovoljno ne bih dala ni 1 dinar…“, „Volim novinarke koje lako pređu na reklame“, samo su neki od komentara građana na pomenuti video snimak.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare