sbb telekom
Foto: Promo

Pozdravljajući akciju policije u kojoj je uhapšeno 17 osoba, među kojima i vođa navijača Partizana Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, iz Stranke slobode i pravde navode da bi režim i Srpska napredna stranka trebalo da se pozabavi i svojim funkcionerima koji su povezani sa kriminalnim klanovima, navodeći kao primer Nemanju Stajića, sekretara Sekretarijata za legalizaciju građevinskih objekata u Beogradu.

Iz SSP navode da Vesićev sekretar  Stajić, pored toga što je deo građevinske mafije u Beogradu, takođe gaji i bliske odnose sa pripadnicima klana Darka Šarića, te da se, prilikom lišavanja slobode u Crnoj Gori, vozio automobilom Nenada Matovića zvanog Ćelo.

„Matović je deo nikšićkog narko kartela, jednog od najmoćnijih na Balkanu, koji je odgovoran za brojne obračune u Beogradu. Nije slučajno što se Stajić upravo njegovim vozilom uputio za Crnu Goru pred izbore u Nikšiću. Zbog toga se i postavlja pitanje zašto Vučić ćuti na činjenicu da i njegovi funkcioneri i partija direktno sarađuje sa klanom Darka Šarića i zašto, ukoliko se već obračunavaju sa mafijom, ne započnu tu borbu od ljudi u svojim redovima“, poručuju iz ove stranke.

Dokaz tome je, kako kažu,  izjava Nemanje Stajića crnogorskoj policiji 25. januara, kada je lično priznao da je vozio automobil Nenada Matovića.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar