Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da je "Viši sud u Beogradu zabranio Draganu J. Vučićeviću da u dnevnom listu 'Informer' piše laži o Draganu Đilasu”, odnosno da se zabrana odnosi na informacije kojima se krši "pravo na dostojanstvo ličnosti, i pretpostavka nevinosti".

„To uključuje i više puta ponovljene neistine da je Dragan Đilas tajkun, i da je dok je bio na vlasti sam sebi obezbedio 618.688.269 evra, i u džepove strpao stotine miliona evra“, navodi u saopštenju SSP.

Кako se navodi „ako Dragan J. Vučićević opet objavi takvu neistinu time će svesno prekršiti zakon, jer je to u suprotnosti sa ovom sudskom zabranom, i u tom slučaju će dnevni list ‘Informer’ morati da plati sudske penale u iznosu od 100.000 dinara“.

„Ukoliko sudovi nastave da rade na ovaj način, Dragan J. Vučićević, i ostali tabloidi uskoro neće imati šta da pišu, jer ne postoji niko ko se javno protivi uništavanju Srbije od strane Aleksandra Vučića, a da o njemu ‘Informer’, i drugi tabloidi ne objavljuju neistine“, navodi su saopštenju Stranka slobode i pravde.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar