SSP: Vašar u Topoli uprkos nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji

Politika 15. sep. 202121:26
Podeli:
Foto: TANJUG / DUSAN ANICIC/bs

Stranka slobode i pravde u Topoli upitala je danas opštinsku vlast zbog čega je i pored porasta broja inficiranih korona virusom, dozvolila održavanje vašara 21. septembra pod nazivom "Mala Gospojina".

SSP je ocenila da će „vlastodršci“ biti direktni krivci zbog porasta broja zaraženih koronom u Topoli, a samim tim i zbog odlaganja povratka učenika u školske klupe.

Zbog porasta broja zaraženih u Topoli, od 13. septembra učenici sedmog i osmog razreda pohadjaju kombinovani model nastave, dok su srednjoškolci prešli na nastavu na daljinu, dodato je u saopštenju.

„U ovako nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji vlast u opštini raspisala je Javni poziv za učešće izlagača roba i usluga na vašaru „Mala Gospojina“ 21. septembra. Lepo vreme znači i veliku gužvu, a samim tim i porast broja zaraženih“, navedeno je.

SSP je dodala da u školama u Topoli učenici i nastavnici poštuju sve mere i preporuke kriznog štaba, pa opet zbog nepovoljne epidemiološke situacije nastavu pohadjaju kombinovano ili onlajn.

„Obrazovanje mladih treba da bude na prvom mestu, a ne samo hleba i igara“, navela je SSP.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar