Dragan Đilas Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Stranka slobode i pravde (SSP) danas je u Blacu predstavila svoj "Plan za dan posle" za koji ističe da garantuje dobar život i povratak pravde u Srbiju nakon promene vlasti.

U razgovoru s građanima, predsednik stranke Dragan Ðilas je naglasio da se u Blacu najbolje vide rezultati loše devetogodišnje vladavine Srpske napredne stranke (SNS) – pad broja stanovnika, prosečna plata je niža od proseka u državi, nema adekvatne zaštite od grada niti pomoći kada voće pogodi mraz kao ove godine, tako da Blace polako nestaje kao grad.

„Sve to može drugačije“, istakao je Ðilas, ali, kako je dodao, samo ako se prestane s finansiranjem besmislenih projekata koji ne služe ljudima i uloži se novac u poljoprivredu i selo, što je razvojna šansa Srbije.

Član Predsedništva SNS-a Branislav Nedimović izjavio je, u reagovanju na Ðilasovu izjavu, da je prethodna vlast u kojoj je on bio loše sklopljenim Sporazumom o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) sa Evropskom unijom uništila srpskog seljaka, a danas bi sa još lošijom strankom iste skraćenice, SSP, da unište i svakog građanina Srbije.

 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare