Bačka Palanka, Borko Stefanović, SSP, Stranka Slobode i pravde
Borko Stefanović Foto: SSP/Promo

"Želimo da stvorimo Srbiju u kojoj neće biti važno da li ste član stranke, već da li imate kvalifikaciju da radite određeni posao. Stvorićemo državu u kojoj neće priučeni partijski kadrovi voditi javna preduzeća, kao što sada Grčić vodi Elektroprivredu Srbije“, izjavio je danas u Bačkoj Palanci zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović.

„Danas pokrećemo odbor Stranke slobode i pravde u Bačkoj Palanci. Uzalud su poslali bukače iz redova Srpske napredne stranke i Pokreta socijalista da nas ometaju. Opozicija ponovo postoji u Bačkoj Palanci“, rekao je Stefanović koji je građanima Bačke Palanke predstavio plan za Dan posle.

Obećali su sve, a nisu ispunili ništa, dodao je on.

Bačka Palanka, Borko Stefanović, SSP, Stranka Slobode i pravde
Borko Stefanović Foto: SSP/Promo

„Ljudi napuštaju ovaj kraj samo da bi došli do nekog posla i dostojanstva. Ovde ucenjuju i pritiskaju ljude, teraju ih da vrše nasilje i obećavaju da će zadržati svoja radna mesta ako obavljaju prljave poslove za Srpsku naprednu stranku i njihovu ekspozituru, Pokret socijalista“, rekao je Stefanovič, saopštila je SSP.

Sloboda i pravda dolaze u Bačku Palanku, jer se opozicija ujedinila, dodao je on.

„Garantujemo da ćemo odmah po promeni ove vlasti doneti tri zakona koji vraćaju slobodu i pravdu u Srbiju – Zakon o poreklu imovine, Zakon o lustraciji i Zakon o specijalnom tužiocu za borbu protiv korupcije javnih funkcionera koji će imati svoju policiju i neće zavisiti od volje ministra, rekao je Stefanović.

BONUS VIDEO: SSP u Alibunaru

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar