Telekom Srbija
Telekom Srbija Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

"Zamislite da vam Telekom “pokloni” 84 miliona evra i da onda možete da gradite po Beogradu po planovima koje usvaja ova vlast?!", navodi se u saopštenju Mile Popović, šredsednice beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

Kako Popović navodi u saopštenju, „pravi primer toga je slučaj danas objavljenog plana za izgradnju u Bloku 11a na Novom Beogradu.“

„Projekat je finansiran od strane bivšeg vlasnika firme Radijus Vektor, Zorana Bulatovića, koji je prodao firmu Radijus Vektor Telekomu za pet puta veću cenu.
Telekom je umesto 24 miliona evra koliko je Radijus Vektor vredeo platio 108 miliona evra. Sada, firma pod kontrolom Zorana Bulatovića, Kantata, investira u blok 11a. Tako, „uspešan“ biznismen koji je od države dobio bespovratni kredit od 84 miliona evra ulaže novac građana i uvećava svoj profit. Da li samo njegov – ne znamo“, navodi se u saopštenju.

Takvim investitorima se ova vlast hvali i rekalmira veliki napredak Beograda. Prevelika koincidencija da je skoro svaki plan koji ova gradska vlast stavlja na glasanje, na ovaj ili onaj način, povezan sa nekom SNS aferom. Trećeg aprila glasamo za ili protiv otimanja državnih para kroz razne malverzacije i investitorskog urbanizma koji naš grad ruinira, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: Šta kažu Srbi: Đilas ili Tadić, Brnabić ili Tepić, ili samo Vučić?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar