sbb telekom
Foto: Promo

Stranka slobode i pravde reagovale je na izjavu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića da je 25 vrtića za četiri godine svojevrstan rekord. U stranci SSP navode da je to laž.

„Vesiću, 100 puta ponovljena laž ostaje laž. Rekord od 25 novih vrtića u Beogradu za četiri godine ne samo da je za Vas nedostižan cilj, već nije ni rekord, jer je za vreme Dragana Đilasa izgrađeno 43 vrtića, a dva su započeta. Pri tome ti novi vrtići nisu bili lakiranje postojećih objekata. U tih pet godina je rekonstruisano čak 77 vrtića“, navodi se u saopštenju i dodaje:

„Vesiću, kako Vas nije sramota da po ko zna koji put obećavate ukidanje liste čekanja? O kojim Vi rekordima pričate od januara 2021. godine, kada se sa mrtve tačke niste makli? Pokazatelj tog Vašeg „rekorda“ je 6 vrtića koji kasne tri godine (Vračar, Čukarica, Obrenovac, Zemun, Voždovac, Palilula, Rakovica) i dva na Bežanijskoj kosi i u Bloku 62 su najavljeni da će biti gotovi u prvoj polovini 2021. godine, a nisu ni započeti sa gradnjom osim kamena temeljca koji ste lično postavili“.

U saopštenju se dalje navodi:
„Dakle, Vesiću koga Vi pravite ludim? Građani Beograda više ne veruju u Vaša lažna obećanja i to će Vam ubrzo pokazati na prvim slobodnim izborima. Nakon smene ove vlasti imamo plan kako da se ponovo grade vrtići u najkraćem mogućem roku, gde će sva deca imati zagarantovano mesto u vrtiću koje roditelji neće plaćati“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 
Facebook
 
Twitter
 
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar