sbb telekom
Foto: Promo

Stranka slobode i pravde zatražila je danas od tužilaštva momentalno procesuiranje glavnih urednika tabloida koji su svesno i sa namerom svojim lažnim objavama ugrozili novinare KRIK, povezujući ih sa kriminalnim klanom Belivuka, kao i hitnu reakciju Misije ODIHR u Srbiji "dok ne bude prekasno".

U saopštenju SSP se navodi da je „u maniru otrovnog i fanatičnog Gebelsovog Ministarstva propagande, današnji napad Vučićevih tabloida na portal KRIK najmorbidniji je do sada“.

„U pokušaju da već nedeljama neutrališe svoju odgovornost u stvaranju kriminalnog Belivuk klana, trbuhozborci režima otišli su toliko daleko da sada grupu istraživačkih novinara KRIK direktno optužuju za saradnju sa Vučićevim pretorijancima iz Belivuk klana“, ističe ta stranka.

SSP podseća da smo upravo zahvaljući beskompromisnim novinarima KRIK saznavali kako je režim pravio i štitio Belivukove kriminalce, i upravo zahvaljujući dugogodišnjim istraživanjima i objavama KRIK, Vučić i njegovi saradnici nisu uspeli da sakriju svoju spregu sa ovim ubicama i narkodilerima.

„U nameri da sve ove činjenice prikrije od najšire javnosti, Vučićevi izvršioci neformalnog ministarstva propagande, u dobro poznatom maniru da od dželata prave žrtvu, ovog puta prevazišli su sve granice i direktno ugrozili bezbednost novinara KRIK“, upozorava Stranka slobode i pravde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare