Milorad Grcic
Milorad Grčić Foto:BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Predsednik Izvršnog odbora beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Marko Dimić je saopštio da će, po svemu sudeći, bivši direktor EPS Milorad Grčić biti novi predsednik Opštinskog odbora SNS u Obrenovcu.

Milorad Grčić, čovek koji je uništio prvo Kolubaru, pa onda i ceo EPS, čovek zbog koga je ugroženo snabdevanje strujom svih u Srbiji, a Beograđanima ugroženo pravo na čist vazduh, čovek zbog čijeg neznanja će građani platiti milijarde evra, biće po svemu sudeći predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Obrenovac“, rekao je Dimić, prenosi SSP u saopštenju.

O predlogu za kandidaturu na čelno mesto obrenovačkog odbora SNS je obavestio gradski menadžer Miroslav Čučković na svom Tviter nalogu.

„Ozbiljno pitanje je kakve menadžerske sposobnosti nam pokazuje gradski menadžer kada reklamira ovu kandidaturu. Jasno je da stranka koja za svoje čelne ljude postavlja ovakve ne razume šta je odgovornost i kada je dosta sa nestručnim i lošim kadrovima. Ovo najbolje pokazuje i odnos SNS prema Beogradu, ali i celoj Srbiji“, zaključio je Dimić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare