Podeli

Kada ministar u Vladi Srbije izjavi da nam nisu potrebni amandmani evroposlanika na nacrt izveštaja koji je napravio izvestilac EP za Srbiju Vladimir Bilčik to znači da je ova Vlada odustala od evropskog puta, saopštila je Stranke slobode i pravde (SSP).

Kada ministar policije kaže da nam amandmani evroposlanika u kojima se traži rešenje za kriminalne afere poput: Savamale, Jovanjice, Krušika i Telekoma nisu potrebni onda je to dokaz da ovaj režim borbu protiv kriminala i korupcije neće voditi, navodi se u saopštenju.

Povezane vesti:

“Kada Aleksandar Vulin kaže da su evroposlanici licemeri i kako nam nisu poslali vakcine on samo potvrđuje Vučićeve reči koji je evropsku solidarnost proglasio mrtvom i pridružuje se uvredama koje na njihov račun u svojim kolumnama piše poslanik Vladimir Đukanović”, navodi SSP i zaključuje:

“Iz ovih reči jasno se vidi da je Vulin malo nervozan. Nervozan je, jer ne mogu da sakriju siromaštvo, kriminal i korupciju u zemlji koju su oteli od naroda, u zemlji u kojoj se oni bogate, čak i dok ljudi umiru. Nervozan je, jer je jasno da će ovaj nenarodni režim pasti, a da će svi koji su odgovorni za kriminalizaciju Srbije odgovarati pred nezavisnim pravosuđem.”

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar