Foto: Stranka slobode i pravde

Na današnjoj sednici Skupštine grada Beograda opozicioni odbornici Ujedinjenih uz podršku Demokratske stranke, Ne davimo Beograd, Zavetnika i Narodne stranke su zatražili da se utvrdi kvorum, jer je devet odbornika podnelo ostavke na mesto odbornika, a potom su svi zajedno napustili skupštinsku salu.

„Da se upravo dešava ono o čemu je Dragan Đilas pričao sve vreme, dokaz je današnji stav odbornika koalicije NADA, da ostanu u sali i obezbede kvorum za rad Skupštine“, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

„Nakon što je odbornik Vuk Stanić napustio koaliciju NADA, i ostali odbornici podržali su postizbornu koaliciju SNS-SPS koja već devet godina upravlja Beogradom suprotno interesima svih građana“, dalje navode iz SSP-a.

Oni podsećaju da su glasove Beograđana dobili zahvaljujući „obećanjima da neće sarađivati sa strankama koje su poslednjih devet godina uništavale Beograd“. Samimi tim, koalicija koju predvodi Miloš Jovanović je ovim činom, kako kažu, „obmanule građane i podržala dosadašnju vlast kao i kandidata za gradonačelnika Aleksandra Šapića“.

Foto: Stranka slobode i pravde

„Ujedinjeni“ će opet zahtevati da se prozivkom utvrdi kvorum za današnji rad Skupštine.

BONUS VIDEO SNS odlučio – Aleksandar Šapić gradonačelnik Beograda. Oročen ili ne?

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare