Foto: SSP/Jovan Marković

Stranka Slobode i pravde saopštila je danas da u Beogradu ratuju mafijaški klanovi, dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovara sa kriminalcima i govori da ga policija prisluškuje. Oni su postavili pitanje kako bi tek prestonica izgledala da mafija nije pobeđena.

„Borba protiv kriminala i mafije daje rezultate. Posle bacanja molotovljevog koktela na kafe u Savamali, pucanja zoljom u restoran na Rakovici bačena je bomba na kafić u Dobračinoj. Sve to u samo sedam dana. Postavlja se pitanje kako bi Beograd tek izgledao da mafija nije pobeđena“, navode iz SSP, ističući da u glavnom gradu Srbije ratuje mafija.

Pročitajte još...

„U Beogradu ratuju mafijaški klanovi, predsednik države razgovora sa ozbiljnim kriminalcima dok ga, kako tvrdi, policija prisluškuje. Nelegalna gradnja cveta, dojučarašnji kradljivci automobila i narko dileri postali su ugledni biznismeni, po korupciji smo zvanično najgori u Evropi. Kako i ne bi bili prvi kada će samo na deponiji i metrou građanima Beograda biti ukradene tri milijarde evra. Beograđani ne žele da žive u gradu koga su takvim za ovih osam godina napravili Vesić, Vučić, Mali i Radojičić. Oni žele miran, bezbedan grad čijim ulicama njihova deca mogu slobodno da se kreću. Ova vlast očigledno to ne moze da im obezbedi“, istakli su iz ove partije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare