Foto: Printscreen Facebook/Marinika Tepić/Video

Nakon "filma" Tomislava Lovrekovića u kome morbidnim montazama i izopačenim tvrdnjama optužuje nezavisne novinare i opozicionare za pripremu likvidacije Aleksandra Vučića, bizarnost Vučićeve fabrike zla i ovakvih njegovih izvršilaca otišla je korak dalje - Lovreković je objavio da se učlanio u Stranku slobode i pravde.

Uz to je najavio da ce odmah u ponedeljak doći u prostorije SSP-a, potpuno svesno u nameri da isprovocira i fizičku reakciju, kao i više puta do sada.

Lovrekovic i njegov Šef dobro znaju da se član SSP-a ne postaje automatski popunjavanjem pristupnice i da o tome odlucuju opštinski, odnosno gradski odbori, upravo kako bi se obezbedilo da članovi naše stranke ne postanu ljudi koji su nespojivi sa njom – kriminalci, SNS funkcioneri ili ovakvi izvršioci najprljavijih poslova za režim. Tako ni Lovreković ne može da i pored popunjene prstupnice postane deo SSP-a.

Osobe kao što je on ne ispunjavaju nijedan uslov za članstvo u SSP-u, ali ispunjavaju sve uslove da sutra budu procesuirane zbog svih zlodela koja cine. I to će se uskoro i desiti.

Bonus video: Trenutak kada Lovreković napada Mariniku Tepić

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare