Srpska lista Foto:N1

Izricanje prve novčane kazne Srbima koji poseduju legalne i legitimne registarske oznake koje izdaju organi Republike Srbije biće povod za žestok odgovor i otpor srpskog naroda jer smo svesni pravih namera vlastodržaca iz Prištine, saopštila je danas Srpska lista (SL).

„Imajući u vidu plan Aljbina Kurtija da Srbima koji poseduju legalne i legitimne registarske oznake koje izdaju organi Republike Srbije izriče nekakve ukore i druge kazne, u ime srpskog naroda sa ovih prostora želimo da mu jasno i nedvosmisleno poručimo da će izricanje prve mere novčane kazne biti povod za žestok odgovor i otpor srpskog naroda jer smo svesni pravih namera vlastodržaca iz Prištine“, navodi u saopštenju SL.

Svi koji misle da će naš narod nemo posmatrati obespravljivanje, ukidanje KM tablica tj. slobode kretanja i ugrožavanje našeg opstanka grdno se varaju, ističe SL, uz ocenu da „najava Aljbina Kurtija nije ništa drugo nego želja da se nastavi sa planom progona Srba sa svojih vekovnih ognjišta“.

Koristimo priliku da našim građanima još jednom prenesemo jasnu poruku predsednika Aleksandra Vučića, Srbi na Kosovu i Metohiji nisu sami, niti će država Srbija dozvoliti progon i proterivanje našeg naroda, navodi Srpska lista.

BONUS VIDEO: Vučić: Priština uporna, Srbi neće nove tablice

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar