Koalicija Nada
Miloš Jovanović i Božidar Delić, Srpska koalicija NADA predala je noćas svoju izbornu listu Foto:FoNet/NADA

Srpska koalicija NADA, koju čini POKS Vojislava Mihailovića, DSS i 25 udruženja građana, predala je noćas svoju izbornu listu od 250 kandidata za poslanike u Skupštini Srbije podržanu sa 12.000 potpisa građana.

Prvi na listi kandidata za poslanike će biti general Božidar Delić kao nestranačka ličnost, a drugi i treći će biti Vojislav Mihailović i Miloš Jovanović.

Na listi će biti i komandant odbrane Košara, pukovnik Ljubinko Ðurković, dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Branislav Ristivojević, kao i sedam doktora nauka, 16 magistara i mastera i 77 fakultetski obrazovanih ljudi.

„Zahvaljujem se našem zajedničkom kandidatu za predsednika Srbije, Milošu Jovanoviću što me je pozvao na čelo liste Srpske koalicije NADA. To je jasna poruka o programu naše koalicije koji se odnosi na Kosovo i Metohiju, kao i našeg protivljenja pristupanju NATO paktu, odnosno za vojnu neutralnost Srbije. Prioritet će mi biti borba u Skupštini Srbije za bolji status boraca ratova devedesetih. Ubeđen sam da ću u tome uspeti jer ni jednu bitku nisam izgubio, pa neću ni ovu”, izjavio je general Božidar Delić, prvi na listi kandidata za poslanike koalicije NADA.

BONUS video: Nacionalne frekvencije i izbori, opozicija u tragovima i blaćenje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare