Janko Langura i Brankica Stanković Foto: Printscreen/YouTube/Medija Centar Beograd

Bivši poslanik SNS Janko Langura uputio je sraman komentar urednici Insajdera Brankici Stanković, optuživši je da je podržala one koji su pozivali na ubistvo predsednika Srbije Aleksandar Vučića.

Urednica „Insajdera“ Brankica Stanković pustila je na Tviteru snimak, na kojem se čuje novo sramno skandiranje navijača na njen račun.

„Večeras u Areni jos glasnije. Posto MUP ne može da utvrdi ko su huligani, mozda je najbolje da ja odem sa kamerom na sledeću utakmicu? Sve ostalo mi je jasno. Isto skandiranje kao i 2009. god je poruka „mi smo ponovo tu i niko nam nista ne moze“, napisala je Stanković na Tviteru.

Nakon komentara da to nisu svi navijači Partizana, ona je dodala:

„Naravno da nisu svi, i naravno da nisu navijači nego grupa huligana. Nisam serijal radila o navijačima nego o pojedincima iz navijačkih grupa protiv kojih je, tada, bilo više od sto krivičnih prijava koje nisu procesuirane“.

Na to se nadovezao bivši poslanik SNS Janko Langura, sramnim komentarom:

Janko Langura, nekad golman, sada SNS bot i poslanik
Janko Langura
Foto: Screenshot / Youtube

„Niste Vi izveštavali o navijačima već ste, kako to inače biva kod vas iz bivšeg režima gnusno lagali šlihtajući se onima sa zapada koji vas finansiraju, takođe ni reč niste rekli kada su ti isti pozivali na ubistvo predsednika, tad ste ih podržavali, licemerno je“, napisao je Langura na Tviteru.

Reč je o istom čoveku koji je nedavno ispred Skupštine Srbije pretio poslaniku Zeleno-levog poslaničkog kluba Ne davimo Beograd Radomiru Lazoviću.

BONUS VIDEO: Prilog Među nama – Napad na Radomira Lazovića