Foto: Arhiva/Medija Centar Beograd

Ministar je izrekao nekoliko laži o slučaju u jutrošnjem nastupu na TV, istragu unapred simulira, rekao je Dejan Bulatović potpredsednik SSP komentarišući izjavu Nebojše Stefanovića da je tokom istrage o pretećim porukama ispisanim na kući potpredsednika Stranke slobode i pravde policija pronašla određene dokaze u kući Bulatovićevog bliskog prijatelja Zorana Radmilovića.

Navodeći da je policija uključila “sve što ima” na rasvetljavanju tog slučaja, ministar je rekao da je u prva 24 časa saslušano 12 osoba, a da je samo Radmilović odbio poligrafsko ispitivanje.

Na ovu temu rekao sam sve što imam pre njega, rekao je Bulatović u razgovoru za Nova.rs.

„Izrekao je nekoliko laži. Prvo da moje kamere nisu bile u funkciji: ja nemam kamere, nego samo jednu na interfonu, ta kamera nije ni snimala i nema ni hard disk. Druga stvar, on nije rekao da sam ja bio na poligrafu dva putai da sam ga prošao. Pitanja su bila, između ostalog, i da radim za obaveštajnu službu i da li sam prevario ženu. Jasno je da su sve unapred pripremili. Oni su priveli sve moje prijatelje, oni nikoga drugog nisu priveli. Govorio je o Zoranu Radmiloviću, on je, naravno, u iskazu odbio poligraf, a zašto ne kaže zašto je odbio poligraf? Zato što su ga ucenjivali u početku da kaže da je to uradio i da će ga pustiti“, rekao je Bulatović.

On je istragu ocenio kao „bacanje javnosti peska u oči“, i poručio – sram ih bilo.

„Još nemaju rezultate veštačenja, a ministar unapred već sve simulira. I sutra, kad se dokaže da Radmilović nema ništa sa tim, ko će to da demantuje? U ovoj zemlji je napravljena takva klima – lepe plakate po celoj Srbiji, pogledajte šta su uradili Đilasu“, rekao je on.

Podsećamo, Dejanu Bulatoviću, potpredsedniku SSP, na čijoj su kući pre nekoliko dana ispisane preteće poruke, navodi da su već dva dana Batrovci i Šid preplavljeni policijom koja je došla iz Beograda, ali da umesto da traže počinioce i nalogodavce tog fašističkog čina među onima koji su to mogli da urade, maltretiraju njegove komšije i njega. 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare