Foto:Instagram/mali_sinisa; /sorrydesign.com/

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u 7.30 radove na izgradnji železničke stanice "Prokop" u društvu ministra finansija Siniše Malog. Iako ima radan vikend, nije obukao odelo, a ni košulju.

On se na Prokupu pojavio u duksu, koji na popustu, u ovom trenutku, košta 9.294 dinara. Sudeći po podacima sa zvaničnog sajta, njegova redovna cena iznosi blizu 11.000 dinara.

Foto:/sorrydesign.com/

Za standarde predsednika države ovo i nije neki izdatak, budući da je u niz navrata viđen u raznim skupocenim odevnim kombinacijama. Iako voli o sebi da priča kao o skromnom čoveku, koji nema ništa osim garsonjere, on se nedavno na konferenciji za novinare pojavio u cipelama koje koštaju više od 1.800 evra.

Foto: Printscreen

Jednom prilikom, kada je obilazio Beograd na vodi, došao je takođe u opuštenoj odevnoj kombinaciji. Na prvi pogled, u pitanju su obični dukser i trenerka, ali je zapravo bilo reč o kompletu koji košta oko 160 dolara.

U avgustu 2020. godine, narodni poslanik Dejan Bulatović rekao je na konferenciji za medije da Vučić nosi sako od 700.000 i da treba da objasni narodu odakle mu novac.

Predsednik je na to imao odgovor, tvrdeći da mu sakoe daju iz fundusa.

„Ja sam im jako zahvalan što su pokrenuli su važnu temu, zahvalan sam njihovim medijima. Lagali su da mi džemper košta 400 evra, a košta 55. Meni sakoe daju iz fundusa, ili mi sašiju, pošto sam gabaritan. Ne koštaju koliko kažu, nego mnogo manje“, rekao je Vučić.

Njegove omiljene „Zegna“ patike koštaju tričavih 60.000 dinara, dok su sakoi višestruko skuplji. Na jednom javnom nastupu nedavno je nosio jaknu identičnu onoj marke “Loro Piana” koja se ne može kupiti ispod 2.500 dolara.

BONUS VIDEO Slavoljub iz Niša je Vučiću poslao zarđale kašike: Ovaj buntovni penzioner spremio je novi performans za predsednika Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare