Predsednik Novog DSS Miloš Jovanović rekao je, govoreći o grafitima koji promovišu bojkot izbora, koji su se pojavili u Beogradu, da se on nikad nije bavio grafitima, a da je u životu napisao jedan jedini grafit.

„Ne živim od politike, bavimo se vrlo ozbiljno, promišljamo, imamo viziju ove zemlje, ne bavim se pisanjem grafita. To bi mi bilo ispod časti. Jedan jedini grafit sam napisao sa 12 ili 13 godina, napisao sam Šomi ili Miloš PFK. Ne bavim se grafitima, ne snimam se na mrežama. Mislim da je to neozbiljno, apelujem na građane da počnu da prepoznaju ko šta i kako radi. Možete da se ne slažete sa mojim političkim opredeljenjem, ali doslednost da mi osporite ne. Grafitima i autolakovima se nikad nisam bavio“, rekao je Jovanović za N1.

View this post on Instagram

A post shared by n1srbija (@n1srbija)

Jovanović je, osvrnuvši se na izbore, rekao da Novi DSS uvek bio u specifičnoj poziciji.

„Istinske smo patriote, a veće smo demokrate od većeg dela opozicije. To je uvek tako bilo, vratite se na sliku medija kada je bio Vojislav Koštunica, kako je to disalo, kako je u poslednje vreme. Principijelni smo, dosledni, nismo miljenici zapad, ali smo jedini koji nikome ne polažemo račune. Naši birači su oteti, najveći deo je kod lažnih patriota, s obzirom na napade koje trpimo sa besmislenim lažima, odbranili smo rezultat na izborima, ja sam izlazio na svoje ime, oba puta, kad se sve ovo uzme u obzir, ne mogu da se žalim, da li sam zadovoljan, nisam, ali ne mogu da se žalim“, ističe on.

Dodaje da prema opoziciji koja je odlučila da na izbore izađe „nije oštar“, već da je ovo „zaista zona sumraka“.

„Slušam kako će oni da se žale Ustavnom sudu zašto im neko ne dozvoljava da krše zakon, postaje tragikomično, zona sumraka u svakom pogledu, sad se neko žali zašto ne može da krši zakon, koji je sam doneo u dogovoru sa vlašću. Nisam oštar nego se pitam do kog nivoa besmisla ćemo da dovedemo situaciju u zemlji“, kaže on.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare