Foto: Printscreen/X/Stranka slobode i pravde

Gradski odbor Stranke slobode i pravde Novi Sad formirao je poseban pravni tim koji će se baviti prikupljanjem i obradom svih dokaza o izbornoj krađi i biće podnete krivične prijave protiv svih odgovornih u MUP za postupke prijave prebivališta bez ovlašćenja vlasnika ili prijave na adrese neodgovarajuće za stanovanje, kao i protiv lica odgovornih za podstrekivanje.

„Naprednjački režim, ohrabren rezultatima brutalne izborne krađe 17. decembra prošle godine, u proteklih nekoliko nedelja samo je ubrzao pripreme za veliku novosadsku pljačku na prolećnim lokalnim izborima. Jer, kako drugačije objasniti podatak da je u poslednjih mesec dana broj birača u našem gradu porastao za više hiljada, što je u poslednjih 10 godina bio prosečan godišnji porast? Vlast SNS, SPS i SVM je svesna da gotovo 56 odsto Novosađana nije glasalo za njih, a da su stranke opozicije dobile 18.000 glasova više od njih dok su sami u odnosu na izbore 2022. izgubili 7.300 glasova“, navodi se u saopštenju ove stranke.

PROČITAJTE JOŠ:

Iz SSP dodaju da će se pokušati sa krađom većom nego u Beogradu.

„Novosađani i stranke članice SPN će zajedno sprečiti kriminalni plan otimanja izborne volje Novog Sada. U ovoj borbi za odbranu izborne volje računamo i na aktivnu pomoć naših sugrađana. Sve moguće neregularnosti vezane za, kako izbore 17. decembra, tako i buduće gradske izbore, prijavite na e-mail: [email protected] ili na: https://shorturl.at/jlmov Stranka slobode i pravde je spremna da brani vašu izbornu volju dragi Novosađani i na sam dan budućih izbora. Zajedničkim snagama sačuvaćemo pobedu i slobodan Novi Sad“, zaključuje se.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar