Foto: promo

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Surdulici odbacio je optužbe Novice Tončeva iz SPS-a da je SNS kupovala glasove u toj opštini, navodeći da je to "bezočna i prljava" laž.

U saopštenju naprednjaka piše da je upravo SPS zastrašivala, ucenjivala ljude, kršila izbornu tišinu i na taj način skupljala glasove za Tončeva, te da o svemu tome postoje i snimci.

Navodi se da su zaposleni u opštinskoj upravi pod pritiskom i terorom, da se optužuju da su glasali za SNS, a da su pojedini završili i u bolnici.

„Iz nekih sela povlači se mehanizacija očigledno dovedena dovedena u predizborne svrhe, organizuju se izmišljeni protesti, vade se kanalizacione cevi i šahte u mestima gde je SPS izgubio izbore, uklonjeno je više desetina kontejnera iz sela Zagužanje u kome je Tončev doživeo ubedljiv poraz“, ističe se u saopštenju opštinskog odbora SNS u Surdulici.

Kako se navodi, neprestane pretnje Surduličanima imaju za cilj kažnjavanje građana koji su u ogromnom broju dali glas za promene, za bolju, sigurniju i izvesniju budućnost svoje dece.

„Zbog Surdulice, zbog budućnosti sve naše dece, borićemo se svom svojom snagom da zaštitimo izbornu volju građana, da stanemo na put ovoj bahatoj vlasti oličenoj u Novici Tončevu, vlasti koja ne poštuje pravo svakog čoveka da glasa po svojoj savesti, vlasti čiju bahatost, osionost i bezobzirnost Surdulica ne pamti u svojoj istoriji“, dodaje se u saopštenju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar