Darija Kisić Tepavčević u Leskovcu, predizorna kampanja SNS-a Foto:TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Nedeljama Srpska napredna stranka (SNS) poziva građane širom Srbije da ih pita hoće li glasati za predsednika Vučića, ali su od tolikog posla izgleda počeli da gube stprljenje, pa čak počinju i da viču na ljude.

Sve više možemo da čujemo kako najveća stranka poziva građane (iako niko ne zna odakle im broj), te ih pita da li će glasati za SNS i predsednika Vučića 3. aprila. Obično su šablonska pitanja, puna ljubaznosti i razumevanja budući da se i ovako skupljaju glasovi.

Sa druge strane, ima i onih koji su već izgubili strepljenje budući da svakog dana uznemiravanju građane, pa od sagovornika traže da jasno i glasno kažu da li podržavaju predsednika.

Ana P. (36), koja živi u Beogradu, rekla je da za naš portal da su i nju zvali članovi SNS, ali su bili prilično neljubazni u komunikaciji.

„Pozvali su me jutros posle 10 sati i pitali da li ću da glasam za SNS, na šta sam ja pitala odakle im moj broj“, priča pomalo zbunjeno Ana za Nova.rs.

Umesto odgovora na pitanje koje je postavila, Ana kaže da joj se obratio neljubazan član stranke, koji je imao pomalo zapovednički ton.

„Odgovorite sa da ili ne, da završimo sa ovim. Prilično je to drsko bilo“, kaže Ana i dodaje da je nakon toga spustila slušalicu.

Ona dodaje da je do sada niko nije zvao, ali da je čula od poznanika da su i njih kontaktirali u poslednjih nekoliko dana.

****

Bonus video: Kampanja u senci Ukrajine Ko profitira – gosti Cvijetin Milivojević i Vladimir Pejić

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare