Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Predsednik Narodne skupštine Srbije Ivica Dačić, sazvao je danas Petu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2020. godini za utorak, 1. decembar.

Prva tačka na predloženom dnevnom redu je Izveštaj o radu Agencije za borbu protiv korupcije za 2019. godinu, s Predlogom zaključka Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

Na dnevnom redu je i Izveštaj o radu Fiskalnog saveta za 2019. godinu, Izveštaj o radu Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki u periodu od 1. januara do 31. decembra 2019. godine, kao i godišnji izveštaj Komisije za hartije od vrednosti za 2019. godinu.

Peta tačka na predloženom dnevnom redu je Predlog odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Agencije za energetiku Republike Srbije za 2021. godinu, koji je podneo Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

Pred poslanicima će biti i Predlog odluke o davanju saglasnosti na Izmene i dopune Finansijskog plana Komisije za hartije od vrednosti za 2020. godinu, na Finansijski plan Regulatornog tela za elektronske medije za 2021. godinu, i na Odluku o izmenama i dopunama Statuta Komisije za hartije od vrednosti.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar