Foto: N1

Skupština slobodne Srbije je uvek uz građane i podržava ih u njihovoj opravdanoj pobuni. U prethodne dve nedelje, bes i nezadovoljstvo ujedinjenih građana, bez obzira na njihove ideološke razlike, izvojevalo je prvu političku pobedu nad zločinačkim režimom. Predsednik Srpske napredne stranke je nateran da povuče anticivilizacijske zakone donete u jednoumnoj skupštini, navodi se u saopštenju Skupštine slobodne Srbije.

„Bez obzira na ponos zbog ovog uspeha, ali ohrabreni činjenicom da su Aleksandar Vučić i njegov režim izašli okrnjeni snagom bunta naroda, i u narednim nedeljama I mesecima istrajaćemo u borbi za odbranu naše zemlje, vode i vazduha. Povlačenje zakona o eksproprijaciji nije otklonilo niti umanjilo opasnosti koje su se nad našu zemlju nadvile zbog toga što ovaj režim zastupa interese stranog krupnog kapitala, a na štetu javnog interesa svojih građana“, navodi se u saopštenju.

Skupština slobodne Srbije podvlači da svim krajevima Srbije, od severa do juga, preti neki novi Rio Tinto.

„Skupština slobodne Srbije u ovom presudnom trenutku podržava građane koji su nastavili borbu na ulicama i mostovima širom Srbije. Stojimo uz meštane ugroženih krajeva naše zemlje u zoni interesa ovih kompanija, a koje je naprednjačka vlast odlučila da žrtvuje. Upravo tamo danas se brani Srbija“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: Ćuta poziv na nastavak protesta i blokada

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare