Aleksandar Vučić i Biljana Stojković Foto:EPA-EFE/ANDREJ CUKIC/Goran Srdanov/Nova.rs

Kopredsednica stranke Zajedno Biljana Stojković rekla je za dnevni list "Nova" da je sklona verovanju da je sklona verovanju da će u jednom trenutku predsednik Srbije Aleksandar Vučić biti prinuđen da uvede neke elemente sankcija Rusiji.

„Sklona sam verovanju da će u jednom trenutku Vučić biti prinuđen da uvede neke elemente sankcija Rusiji. Kako bi smanjio štete po sopstveni rejting u biračkom telu, u tu odluku će uvući čitav Parlament, ne samo Vladu“, istakla je ona.

Pročitajte još...

Na pitanje kako danas vidi svoju ulogu na nedavno održanim predsedničkim izborima, Stojković je rekla da misli da je uspela u nameri da promoviše ideje levice, ekološke odgovornosti i slobode, što je, kako kaže, pomoglo da koalicija Moramo uđe u parlament.

„To nije zanemarljiv uspeh uzimajući u obzir da se koalicija okupila svega par meseci pre izbora, a ja sam se priključila tek mesec dana pred izborni dan. Uprkos stresu i naporu koji sam preživljavala kroz kampanju, nikada se neću pokajati što sam dala sve od sebe u borbi protiv mafijaškog režima. Upoznavanje sjajnih i hrabrih ljudi širom Srbije pružilo mi je još veću snagu i probudilo nadu u bolju budućnost“, navela je Stojković.

Ceo intervju sa Biljanom Stojković pročitajte u novom broju dnevnog lista „Nova“.

BONUS VIDEO: Vučić gasio svetlo u stanu da bi štedeo struju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare