Naplatna rampa Doljevac, saobracajna nesreca
Saobraćajna nesreća Doljevac Foto:Nova.rs

Milutin i Aleksandar Gligorijević, sinovi Stanike Gligorijević, stradale na naplatnoj rampi Doljevac, danas su potpisali podršku listi Ujedinjeni za pobedu Knjaževca, gde koaliciju čine Demokratska stranka, Narodna stranka i Stranka Slobode i pravde.

Nakon potpisa i podrške listi, Milutin (22) i Aleksandar (20), fotografisali su se sa Daliborom Stanojevićem, predsednikom OO Demokratske stranke Knjaževac i kandidatom za poslanika na listi Ujedinjeni za pobedu Srbije – Marinika Tepić.

Podsetimo, tog 31. januara 2019. godine na naplatnoj rampi u Doljevcu, desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginula Stanika Gligorijević (52), iz okoline Knjaževca, a pet osoba teže i lakše povređeno.

U nesreći je učestvovao tadašnji direktor Koridora Zoran Babić, a njegov vozač Dejan Stanojević, za kog se tvrdi da je opravljao vozilom, osuđen je na 4 godine i 6 meseci zatvora. Nesreća je snimljena sigurnosnim kamerama sa naplatne rampe, ali javnost nikada nije videla dva minuta pomenutog snimka, za koje predsednik Srbije Aleksandar Vučić tvrdio da je strašan.

BONUS video: Ivan Milićević: Šarić je poslužio da se zataška „dva minuta Doljevca“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar