Ivica Dačić, Dragan Marković Palma, Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) i Zeleni Srbije predali su večeras Republičkoj izbornoj komisiji koalicionu listu Foto:FoNet

Sindikad “Sloga” objavio je danas saopštenje u kom zahtevaju od predsednika SPS Ivice Dačića da im objasni "kako uspeva da finansira luksuzni život svoje porodice i njihov boravak u hotelu sa pet zvezdica u Dubaiu, dok radnici u Srbiji rade za minimalac i grcaju u siromaštvu".

„Ivice Dačiću, pozivamo te da objasniš odakle ti hiljade evra za boravak tvoje supruge, sina i buduće snaje u hotelu sa pet zvezdica u Dubaiu? Kakvu to socijalističku alhemiju koristiš, kada je za njih dnevni trošak najmanje 1000 evra, plus avio karte, dok radnici vape za socijalnom pravdom, onom koju im ti i tvoji prijatelji iz penzionerske dinastije lažno obećavate godinama unazad. I tebe i Aleksandra Vučića treba da bude sramota što nastavljate da ubeđujete radnike da treba da budu srećni što rade po deset sati dnevno za mesečnu platu od 300 evra, dok vi na “familijarni odmor” trošite tri puta više i to dnevno“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare