Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Radikale niko neće tući na skupštinskim stepenicama, ni na bilo kom drugom mestu, izjavio je danas lider SRS Vojislav Šešelj i dodao da je vladajuća koalicija dozvolila da Boško Obradović napada njihove poslanike.

„Ako dozvoljavate da vaše poslanike napadaju, to će postati standardna praksa. Vi to dozvoljavate, vi jaučete ovde. Ja sam samo jauke čuo od strane vladajuće kolicije. Gde vam je odlučnost?“, rekao je Šešelj u parlamentu.

On je poslanike vladajuće koalicije upitao zašto ministar policije nije došao da kaže šta je preduzeto, da li su identifikovani napadači i da li su uhapšeni.


„Ako se tuče poslanik na strepenicama Narodne skupštine šta će nam onda Narodna skupština, da je ukinemo“, upitao je Šešelj.

Podestimo, jutros su poslanici Dveri, koje je predvodio lider tog pokreta Boško Obradović, ispred ulaza u Skupštinu Srbije, protestovali i tom prilikom napali ministre i poslanike vladajuće većine, prilikom ulaska u zgradu.

Okupljeni demonstranti razmenili su teške reči sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarem, a na kasnijim snimcima, vidi se da je poslaniku Marjanu Rističeviću iscepan sako.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare