Foto: Printscreen/Tv Pink

Zamenik šefa odborničke grupe Narodne stranke u Skupštine Beograda Miloš Pavlović ocenio je danas da sednici Skupštine Beograda o bezbednosti ne može da "predsedava" ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, "čovek koji je promovisao 'Jovanjicu' i ne može da dokaže poreklo imovine".

Na konferenciji za novinare ispred Centra „Sava“, u kojem se održava sednica, Pavlović je naveo da je Beograd najnebezbednija prestonica u ovom delu Evrope sa više od 100 ubistava za devet godina i malim brojem rešenih ubistava.

„Sada imamo situaciju da se vlast između sebe svađa i pripisuju saradnju s klanom (uhapšenog Veljka Belivuka) koji su sami stvorili“, rekao je Pavlović.

Predsednik Pravnog saveta Narodne stranke Vladmir Gajić izjavio je da sednici Skupštine grada o bezbednosti predsedava Vulin, koji je, kako je ocenio, „kontaminiran“ u aferi „Jovanjica“.

Govoreći o aferama „Krušik“, „Jovanjica“ i „Prisluškivanje“ (predsednika Srbije), Gajić je naveo da je to „jedan predmet“, jer ih vezuje učešće predstavnika vlasti.

Gajić, koji je advokat Aleksandra Obradovića, optuženog u slučaju „Krušik“, rekao je da je taj proces u stanju „hibernacije“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar