Sulejman Ugljanin Foto: TANJUG/ IRFAN LICINA

Danas od 9 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike Srbije počeće konsultacije sa predstavnicima manjinskih lista u Skupštini Republike Srbije, a prvi na razgovor dolaze predstavnici Koalicije Albanaca doline.

U 10.15 predviđene su konsultacije sa partijom SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin, koja zastupa prava Bošnjaka u Srbiji, dok će od 11.30 predsednik Aleksandar Vučić razgovarati sa predstavnicima liste Zajedno za Vojvodinu – Vojvođani.

Stranka demokratske akcije Sandžaka koja zastupa i štiti interese Bošnjaka u Republici Srbiji neće se odazvati na poziv predsednika Republike Srbije na konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade, saopštili su iz ove stranke.

“Rukovodstvo SDA Sandžaka, članstvo i simpatizeri su u žalosti zbog genocida koji su izvršile srpske oružane snage nad bošnjačkim narodom u Srebrenici, u julu mesecu 1995. godine. Što se tiče nove Vlade Republike Srbije, nakon imenovanja kandidata za predsednika Vlade, zavisno od koncepta i programa Vlade, SDA Sandžaka će doneti odgovarajuću odluku i obavestiti javnost” rekli su kratko iz ove stranke za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Boban Stojanović – I odlazak na konsultacije kod Vučića je tema za podelu opozicije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar