Savo protiv DJ Žeksa i predsednika „koji se na Tviteru predstavlja kao žena“

Politika 16. jun. 202212:55
Podeli:
Savo Manojlović i Željko Mitrović
Savo Manojlović i Željko Mitrović Foto: Ivan Dinić/Nova S/Antonio Ahel/ATAImages

Organizacija Kreni - promeni koju predvodi Savo Manojlović juče je ispred REM-a održala performans emitovanjem delova rijaliti programa sa vulgarnostima, a povodom pokretanja peticije za oduzimanje nacionalne frekvencije televizijama Pink i Hepi. Otud i nova rasprava na Tviteru Željka Mitrovića i Manojlovića, koji mu je poručio da se "ne loži na fore iz trećeg razreda", te da bi se u suprotnom “prepucavao sa predsednikom koji se na Tviteru predstavlja kao žena”.

Organizacija Kreni – promeni pokrenula je peticiju za oduzimanje nacionalne frekvencije televizijama Pink i Hepi, koju je do sada potpisalo više od 200.000 građana.

Savo Manojlović je juče ispred REM-a izjavio da su podneli zahtev za informacije od javnog značaja kako bi dobili elaborate na osnovu kojih su te dve televizije prethodni put dobile nacionalne frekvencije.

“Ukoliko u tim elaboratima ima ovog što se sada na tim televizijama emituje, onda bi nadležni iz REM-a, koji su im dodelili frekvencije trebalo ne da daju otkaz, nego da idu na lečenje. Ukoliko pak ovog programa u elaboratima nema, onda nisu smeli da im dodele frekvencije”, naveo je Manojlović i dodao da se to posebno odnosi na televiziju Hepi, koja se registrovala kao dečija televizija, a na njoj je udeo dečijeg programa nula.

Nakon okupljanja Kreni - promeni ispred REM-a na Tviteru se oglasio Željko Mitrović, vlasnik TV Pink. On je najavio da se u petak vraća u Beograd i da je onda na potezu.

“Ovaj Savo Manojlovic iz Kreni-promeni, kao neka seka persa bira dane kada nisam u Beogradu i kada sam 2.000 km daleko od Beograda, da mi objasni kako TV program mora biti onakav kakav je bio u elaboratu od pre 16 godina! Savo, vraćam se u Beograd u petak i onda sam ja na potezu”, napisao je Mitrović.

Na njegove prozivke potom je reagovao Manojlović, koji nije propustio priliku ni da se osvrne na predsednika Srbije.

“Iskreno druga po inteligenciji prozivka juče, a prozivao me još samo Simo Spasić preko SMS. Da se ložim na ove fore iz trećeg razreda prepucavao bih se sa predsednikom koji se na Tviteru predstavlja kao žena. Od samoprozvanog DJ Žeksa (sam) više očekivao - ispade Milomir Marić za sirotinju”, naveo je Manojlović.

BONUS VIDEO Peticija protiv Pinka – Pink uzvratio udarac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram